fredag den 4. maj 2012

Fedmeepidemien er over os

Fedmeepidemien er over os. Dette enorme uhyre med fråde om munden ... og en bamsevom.
Vi kan kæmpe imod - og vi gør det. De fleste mennesker synes, at de - alt i alt - spiser nogenlunde fornuftigt, men hvad enten det nu er luften i vandet, der gør et eller andet ved dem, så tager de på i vægt.
Og det er jo skræmmende at tænke på, hvis man skal tro al den energi, der bruges på at advare imod det faretruende monster: At vi alle en dag slæber os rundt her i Danmark smækfede og aldeles ulykkelige.

Af en eller anden grund er budskabet aldrig trængt ind. Så nu prøver vi på den anden måde: Bliv fed i en fart! Følg Doktor Tegls råd, så bliver du fed i en fart. Slut med slankekure og dårligt humør! Læn dig i stedet tilbage med en pose chips, en nougatogmarcipansandwich (det er næsten som juleaften), spis meget, rigtig meget, spis hurtigt, fedt og så ofte som muligt. Spis pasta i stedet for gulerødder, pommes frites i stedet for kogte kartofler.
Når det gælder væskeindtag, så undgå allermest vand. Drik alt muligt andet bare ikke rent vand. Sodavand giver måske sig selv, men du skal ikke undervurdere juice, mælk og alkohol.

Bevæg dig så lidt som muligt. Hvis man virkelig planlægger det godt, kan man næsten få en hel dag til at gå uden at bevæge noget særligt. Det er noget med at have fjernbetjeninger og andre vigtige dimser inden for rækkevidde. Det er noget med bil i stedet for cykel, søvn i stedet for svømning.

Så hvis du virkelig vil være fed, så følg med her!
Og hvis du er til popmusik på amatørbasis, hastigt klasket et ind på en iPad (GrarageBand), så lyt til sangen:
FED I EN FART Doktor Tegl på Myspace


(Ansvarlige for denne side er Thomas Teglgaard og Henrik Lundahl Revshøi)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar